Szülinapi táska

A táska valahogy nem tartozik azok közé amiket gyakorta varrok. Mindig megcsodálom a szebbnél szebb táskákat amiket bloggerina kolleginák alkotnak és minden elismerésem nekik, akik hivatásszerűen végzik ezt a tevékenységet. Főleg most gondolom így, hogy én is rászántam magam a táskavarrásra. Kivételesen. Ehhez azért kellett egy ötvenedik születésnap, ami alkalmat és inspirációt jelentett. Elképzelésem nem volt, csak úgy hirtelen felindulásból, rögtönözve készültek a táskák. Kettő is sikeredett, mivel az elsőt úgy ítéltem, hogy nem annyira az ünnepelt stílusa, így készült egy második is. Fekete kordbársony anyagot, egy maradék natúr színű kordot és japán pamutvásznat használtam fel a készítéséhez.

Íme:

Az ünnepeltnek tetszett, azt hiszem másodikra eltaláltam a stílusát. Az első tásenka még nincs befejezve, az inkább az én stílusom lett, úgyhogy megtartom. Ha elkészült mutatom azt is.

Share
Kategória: Táska Címke: , , , ,
2 comments on “Szülinapi táska
  1. Orsi szerint:

    Szia! Nagyon tetszik a táska. Van aki a családba biztosan örülne egy ilyen táskának. Sajnos csak úgy tudnám elkészíteni, ha látnám a szabásmintát és azok méreteit. Van arra lehetőség, hogy valahol megtaláljam ennek az igen stílusos tásknak az elkészítéséhez szükséges leírását? Előre is köszönöm.

  2. Bea szerint:

    Ez egy nagyon-nagyon szép táska 🙂 minden elismerésem! Egy szabásmintának én is nagyon örülnék!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Új hozzászólások

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 6 vendég.