Rendhagyó blogajánló

Ezen az oldalon kreatív blogokat szeretnék megosztani veletek, kicsit rendhagyó módon. Egy-egy link mellé ugyanis egy rövid riport is társul a blog írójával.

Tudjátok, ennek a blognak küldetést szántam. Az a célom, hogy egyre népszerűbb legyen a varrás, a kreatív időtöltés az anyukák és nagymamák körében. Ha régen az asszonyok képesek voltak rá, sőt örömüket leleték abban, hogy a család ruhatárát, lakástextíliákat maguk készítették, korunk asszonyai miért ne lehetnének kreatívak, produktívak a varrásban és egyéb kézműves foglalatosságokban?

Mi talán mások lennénk? Manapság már kiveszett az igény az alkotásra, mindenki csak fogyasztani akar? A világban sajnos sok tényező erre mutat. De nem muszáj ám beállni a tömegbe, és együtt hömpölyögni a megfásult, motiválatlan kortársakkal. Mindenkiben ott szunnyad az alkotás vágya,  csak kicsit fel kell rázni, talpra állítani. Szerencsére sokan vannak bár, még nem elegen azok is akik szembe úsznak az árral és alkotnak, produktívak és teszik ezt a saját és mások örömére. Szóval legyenek ők, legyünk mi még többen! Ébresszük fel az alvókat! Rázzuk fel a kiábrándultakat!  Bátorítsuk a bizonytalanokat! Segítsük a kezdők első lépéseit! Ettől gazdagabb, boldogabb lesz a környezetünk és mi magunk is.

Íme a blogok és a riportok amiket szívesen ajánlok figyelmetekbe:

Öltögető/Lidércke blogja

Matula ikrek/Kriszti és Zsuzsi blogja

Fércművek/FércJudit

Share
2 comments on “Rendhagyó blogajánló
  1. borbelya szerint:

    Nagyon tetszik at ötlet!

  2. Kreativ Cucu szerint:

    Tényleg nagyon jó ötlet 🙂
    Sok alkotót kicsit máshogyan megismerni 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Új hozzászólások

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 5 vendég.