Mint a befőtt…

Mostanában nem nagyon jutottam blogközelbe. Az okokat nem taglalom, így alakult.

Már nyár óta húzódik az új varrósarkom kialakítása. Most végre történtek lépések az ügyben, úgyhogy előbb utóbb hányatott sorsú varrós cuccaim méltó helyükre kerülnek. Majd képekkel is jövök, ha már vállalható lesz a varrósarok.

Az apróságok is rendezés alá kerültek mostanában. Ebből mutatok egy kis ízelítőt.

Pár éve kaptam egy nagy halom régi gombot, amik ömlesztve hánykolódtak egy dobozban. Nem rég a gyerekek nagy lelkesen színenként  különválogatták, így felmerült a kérdés, hogy hogyan tovább? Miben, hogyan tároljam ezentúl a gombokat? Aztán bevillant, hogy valahol a konyhaszekrényben őrizgetem a kedvenc lekvárom szép formájú üvegeit. Nem vagyok bolti lekvár rajongó, lekvár rajongó sem igazán, de ez a bizonyos kedvenc annyira finom, hogy csak úgy magában elkóstolgatok egy üveggel. Az üveg maga is tetszetős ezért gyűjtögettem. Akadt még néhány hosszúkás, olajbogyós üvegcse is, így aztán a gombok mostanában elvannak mint a befőtt.

Share
Kategória: Hasznos tippek, Közlemény és egyéb Címke: , ,
2 comments on “Mint a befőtt…
  1. Natasa Rosztova szerint:

    Ennél jobb helyre nem is kerülthettek volna :)! Jól mutatnak!

  2. Mammka szerint:

    Én is üvegben tartom a gombokat.:) Valahogy nagy a varázsa a gomboknak!Még érett koromra is élvezem válogatni őket, rendezgetni….:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Új hozzászólások

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 7 vendég.