Tavaszi ajtódísz

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem így március elején már nagyon hiányoznak a színek, virágok, tavaszi illatok. A napokban textilek és egyéb kreatív alapanyagaim rendezése közben találtam egy szalmakoszorút, el is határoztam, hogy színes tavaszi ajtódísz lesz belőle hamarosan. Egyébként ilyen koszorú alapot október vége felé érdemes venni a multiknál, amikor a Mindenszentek kapcsán bőven van belőlük választék. Hirtelen felindulásból vettem egy kis művirág csokrot is nemrég, ugyan nem igazi de legalább színes. Ezeken kívül már csak egy-két apróságra volt szükség a tavaszi koszorúhoz.

IMG_0142

A szalmakoszorú csinosítására csíkokra vágott zsákvászont használtam. Egyszerűen körbetekergettem a koszorút és néhány helyen ragasztópisztollyal rögzítettem a vászont. Közben előkerült ez a kis nyuszkó, ami tavaly a tűnemezelés iránti hirtelen fellángolásomból született.

IMG_0148

Nem akartam fixen ragasztani, ezért a nyuszkót inkább pár öltéssel rávarrtam a koszorúra.

IMG_0149

Ezután a művirágokat egy csípőfogóval levagdostam és ragasztópisztollyal rögzítettem .

IMG_0151

Ezzel el is készült a tavaszi ajtódísz. Készíts Te is hasonlót! Csupán egy koszorú alap, textil, valamilyen művirág, egy kis plüssfigura és ragasztó szükséges hozzá.

IMG_0153

IMG_0154

Share
Kategória: Dekoráció Címke: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Új hozzászólások

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 2 vendég.