TAVASZI KÉSZLETSÖPRÉS

TAVASZI KIÁRUSÍTÁS

10% KEDVEZMÉNYT ADUNK MÁRCIUS 26-IG 

A PASSZÉ ANYAGAINK ÁRÁBÓL 

Rendeléskor használd a kuponkódot! A kedvezmény azonnal levonásra kerül.

KUPONKÓD: P10

Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat, mely csomagszállítást vállal az ország közel 170 városában megtalálható több mint 540 Pick Pack Pont valamelyikére, ahol személyesen is átveheted a honlapunkon megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pontok olyan Relay és Inmedio hírlapüzletek, valamint OMV, Avia és Avanti töltőálomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg. 2013 ősze óta szintén átvevőpontokkal rendelkező partnereink a Playersroom, Sportfactory hálózat, valamint a Playmax üzletei – megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Co-op Star hálózat boltjai.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV, Avanti és Avia töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pontba történő megérkezésekor értesítünk, melyet követően csomagodat azonnal átveheted. Az értesítést követő 5 munkanapon keresztül veheted át a csomagod az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 - 24:00-ig tart.

 

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon találsz.

Csomagod a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheted nyomon.

Mikor válaszd a Pick Pack Pontot?

Ha a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tudsz a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretnél a szabadidőddel saját magad gazdálkodni, akkor mindenképpen válaszd a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

 

Milyen költsége van számomra a személyes átvételnek?

Az aktuális szállítási díjainkról a Fizetés és szállítás menüpontban tájékozódhatsz.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontokon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistából tudsz az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

 

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A textilorszag.hu/webshop oldalon a megrendelés leadásakor választhatod ki, hogy Pick Pack Pontban kérsz személyes átvételt. Ezt követően határozhatod meg, hogy pontosan melyik Pick Pack Pontba kéred a csomagot.

Fontos! A kiválasztott Pick-Pack Pont számát írd bele a megrendelés végén levő "Megjegyzés a rendeléshez" mezőbe!

A Pick Pack Pontok letölthető listáját megtalálod itt az oldal alján.

 

Mikor és hogyan vehetem át a csomagomat a kiválasztott Pick Pack Pontban?

Munkanapokon 15.00-ig leadott megrendeléseket Budapesten 2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3 munkanapon belül veheted át az általad kiválasztott Pick Pack Pontban.

A kiválasztott Pick Pack Pontban a neved és a megrendelési azonosítódat fogják kérni. (A megrendelési azonosítót e-mailben kapod meg, ezt az e-mailt célszerű kinyomtatni és magaddal vinned.)

A Pick-Pack Pontok naprakész listája innen tölthető le Excel formátumban.