TAVASZI KÉSZLETSÖPRÉS

TAVASZI KIÁRUSÍTÁS

10% KEDVEZMÉNYT ADUNK MÁRCIUS 26-IG 

A PASSZÉ ANYAGAINK ÁRÁBÓL 

Rendeléskor használd a kuponkódot! A kedvezmény azonnal levonásra kerül.

KUPONKÓD: P10

Fizetési és szállítási információk

 

FIZETÉSI MÓDOK

PayPal fizetés

A leggyorsabb fizetési mód a világszerte legelterjedtebb internetes fizetési rendszeren keresztül. Használatához PayPal számla szükséges. A vásárlás során sincs szükség a bankkártya adatok megadására. Segítség a PayPal használatához itt!
 

Bankkártyás fizetés a PayPal rendszerén keresztül

PayPal  bankkártyás fizetésnél PayPal számla létrehozására sincs szükség. Egyszerűen fizethetsz a dombornyomott VISA, MasterCard, American Express, Discover bankkártyáddal. Segítség a PayPal használatához itt!
 

Banki átutalás (előre utalás)

Ez esetben a rendelés összegét, illetve a szállítás díját internet bankon keresztül vagy a számlavezető bankfióknál helyben utalhatja át a Vevő az Eladó bankszámlájára.

Az átutaláshoz szükséges adatok:
Név: Szabados Miklós e.v.
Raiffeisen Bank: 12011739-01295916-00100008
A közlemény rovatban kérjük, minden esetben írd be a rendelés azonosító számát!

A megrendelés elküldése akkor történik ha az összeg a bankszámlánkon megjelent. Ez az átutalástól számítva 1-2 munkanapot is igénybe vehet. Az átutalásra a rendelés leadásától számítva 8 napon belül van lehetőség, ezután a rendelés törlésre kerül.
 

Készpénz

 • Személyes átvételkor
  A megrendelést előre egyeztetett időpontban és helyszínen tudjuk átadni Budapesten, a XVII. kerületben, Rákoskeresztúr központjában. Ez esetben a pontos összeget kérjük hozni!
 • Utánvét
  A vevő a megrendelt terméket és a szállítási költséget a kézbesítőnek helyben fizeti ki a
  csomag átvételekor.

 

SZÁLLÍTÁS

Szállítási és csomagolási költségek

 • Házhozszállítás előreutalással (max. 10 kg): 1100 Ft
 • Házhozszállítás utánvéttel (max. 10 kg): 1450 Ft
 • WEBOX csomagautomatánál előreutalással (max. 25 kg): 650 Ft
 • Pick Pack Ponton történő átvétel, előre utalással: 900 Ft
 • Pick Pack Ponton történő átvétel, utánvéttel: 990 Ft
 • Személyes átvétel: díjtalan

A szállítási díjak csak Magyarország területén érvényesek. Külföldre kizárólag előzetes egyeztetés után, súlytól függően az aktuális nemzetközi szállítási díjak alapján küldünk csomagot.

A házhozszállítást a DPD és az MPL futárszolgálat végzi. A szállítás a rendelés visszaigazolásától számított 2-5 napon belül történik a választott szállítási mód függvényében. A szállítási díj a csomagolás költségét is magában foglalja.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, hogy a csomagot a kézbesítő előtt vizsgáld meg, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 

Utánvét
Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
 

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek letöltése PDF formátumban.