TAVASZI KÉSZLETSÖPRÉS

TAVASZI KIÁRUSÍTÁS

10% KEDVEZMÉNYT ADUNK MÁRCIUS 26-IG 

A PASSZÉ ANYAGAINK ÁRÁBÓL 

Rendeléskor használd a kuponkódot! A kedvezmény azonnal levonásra kerül.

KUPONKÓD: P10

Rólunk

Isten hozott Textilországban!

Kerülj beljebb és nézz körül Nálunk!

Ez a kis méteráru és rövidáru webáruház, egyelőre csak online elérhető, boltunk sajnos nincsen. Ha meg kellene határozni, hogy Textilország webáruháza hol helyezkedik el a számos méteráru és rövidáru webáruház palettánján, azt mondanánk ott, ahol most nagy űr tátong. Ez pedig az online vagyis bárhonnan elérhető, hivatalosan működő, olcsóbb, de jó minőségű méterárukat és rövidárukat kínáló OUTLET webáruház. Az árakat igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani úgy, hogy közben a minőségre is odafigyelünk. Nem tartunk nagy készleteket, egész végeket, viszont sokféle anyag megtalálható nálunk, a kínálat folyamatosan változik. Azoknak szeretnénk kedvezni, akik szeretnének nagykereskedelmi, vagy még alacsonyabb árakon vásárolni kis tételben. A jó minőséggel párosuló, átlagnál alacsonyabb ár fontos azoknak a készítőknek, akik eladára varrnak és azoknak is, akik szeretnék saját készítésű ruhadarabokkal csökkenteni a kiadásaikat.

A személyzet mindössze két fős, szóval lehet, hogy nem minden tökéletes. A kínálatunkat igyekszünk bővíteni, a webáruházat minél felhasználóbarátabbá tenni, fejlődni, a rendeléseket legjobb tudásunk szerint teljesíteni. Bármilyen kérdést, kérést, észrevételt, kritikát szívesen veszünk. Ha valami nálunk nem kapható segítünk abban is, hogy hol, honnan szerezheted be.

Nézz körül nálunk, hátha pont ITT találod meg amit keresel :)

Ha kérdésed van a rendeléssel, textilekkel, rövidáruval kapcsolatban írjhatsz nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül. Igyekszünk minden kérdésre válaszolni.

Ha gyors segítségre van szükséged, az alábbi telefonszámon állunk rendelkezésedre: 0630-328-2095