Táska

Időnként előfordul, hogy táskákat is varrok. Most egy ilyen egyszerű, lányos, átvetős táska sikeredett. A kis leányzóm nagyon örült neki. Mióta elkészült mindenhová magával viszi.  Teli van mindenféle nélkülözhetetlen kellékkel, úgymint üveggolyó, gomba alakú kavics, játékmobil, hajcsat, plüss figurák és a szintén nemrég elkészült pénztárca némi aprópénzzel arra az esetre, ha véletlenül szembejönne egy csoki automata.

A táska anyaga kétféle kordbársony. Egy szélesebb bordázatú szürke és hímzett pink. Mindkettő maradék anyag volt. Felül cipzárral záródik. Nem egy kiforrott minta alapján készült, csak úgy hirtelen felindulásból. Utólag már másképp csinálnám. Például belső zsebet, állítható vállpántot biztosan varrok legközelebb, vagyis hamarosan, mert most kedvet kaptam a táskákhoz is.

Share
Kategória: Táska Címke: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az ingyenes szabásminták és varrásleírások eléréséhez regisztráció szükséges. Ha a keresett bejegyzés nem jelenik meg REGISZTRÁLJ, vagy ha már megtetted, JELENTKEZZ BE! FONTOS! Ha regisztrálás nem sikerül, felhasználónévhez és jelszóhoz is azt kell beírni, hogy: wp Ezután lehet regisztrálni saját névvel és jelszóval.

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 2 vendég.