Őszi első

Ez az őszi első bejegyzésem. Elkezdődött az iskola-óvoda-munka és én alig-alig jutok varrógépközelbe. Sajnos. Már elvonási tünetek is kezdik felütni a fejüket. Varrtam sok mindent nyár végén, ide ugyan nem de a Facebookra kerültek fel dolgok. Előbb utóbb itt is helyet kapnak, de oda valahogy könnyebb-gyorsabb.

Most egy nyáron készült táskát mutatok, hogy némi életjelet adjak. Nem nehéz kitalálni miből készült… : Nem is tartott egy fél óránál tovább a művelet.

Egy kiszuperált farmernadrág hátsó fertája került félbehajtásra és összevarrásra. Egy húzózárat is kapott, hogy zárható legyen és a kincsértékű apróságok ne potyoghassanak ki belőle. Egy régi övből készült hozzá vállpánt. Nagyjából ennyiből áll, de nagy kedvenc.

Share
Kategória: Táska Címke: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az ingyenes szabásminták és varrásleírások eléréséhez regisztráció szükséges. Ha a keresett bejegyzés nem jelenik meg REGISZTRÁLJ, vagy ha már megtetted, JELENTKEZZ BE! FONTOS! Ha regisztrálás nem sikerül, felhasználónévhez és jelszóhoz is azt kell beírni, hogy: wp Ezután lehet regisztrálni saját névvel és jelszóval.

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 3 vendég.