Ovizsák szezon közeleg

Éppen a nyár közepe van és még legalább egy bő hónap van hátra a szeptemberi, óvoda-ikolakezdésig. Sokan nyaralnak, pihennek, mi is túl vagyunk egy közös családi nyaraláson, a gyerekek is táboroztak, nagyszülőknél nyaraltak, volt pancsolás a kertben, dinnyézés, fagyizás minden mennyiségben. Szerencsére még nincsen vége, de gyorsan eljönnek azok az őszi napok is. Hogy ne maradjon minden az utolsó napokra ideje átgondolni, hogy mire is lesz szükség. Mivel a legkisebbel idén kezdjük az óvodát, újra aktuálissá vált az ovizsák témája.
Elő is vettem a pár éve készült szabásmintámat, hogy leporoljam.

kep

A webáruház ingyenes szabásmintái között találjátok. Töltsétek le Ti is! A letöltéshez regisztrálni  kell, ami csupán azt a célt szolgálja, hogy követni tudjam a letöltések számát. Ez egyfajta visszajelzés számomra arról, hogy hasznos volt a minták és leírások elkészítésébe fektetett idő és munka.

Ha Nálatok is aktuális most az ovizsák beszerzése-elkészítése INNEN tölthetitek le a PDF szabásmintát és varrásleírást.

Ha alapanyagot is szeretnétek, nézzetek szét a webáruházban!

Share
Kategória: Szabásminta Címke: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Méteráru és Rövidáru OUTLET

Textilország webshop

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az ingyenes szabásminták és varrásleírások eléréséhez regisztráció szükséges. Ha a keresett bejegyzés nem jelenik meg REGISZTRÁLJ, vagy ha már megtetted, JELENTKEZZ BE! Ingyenes mintákat a webáruházban is találhatsz.

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 3 vendég.