Ballagási ajándék

Tegnap volt a bölcsődei ballagás. A gondozónők számára mi szülők közösen vettünk ajándékot. Cserepes virágot és ajándékutalványt kaptak. Ennek ellenére szerettem volna valami személyeset is hálánk jeléül. Ezek a rózsa kitűzők készültek:

Nem rég egy kedves ismerősöm említette panaszosan, óvodai ballagás kapcsán, hogy annyira jelentéktelennek érezte a saját készítésű ajándékát a többi szülő hatalmas virágcsokrai mellett. Hmmm, őszintén szólva én is valahogy így éreztem. A mi kis ajándékunk egy volt a sok közül, és valóban eltörpült a virágözön és csemegekosarak tömkelegében. Nagy volt a tömeg, kapkodás, nyüzsgés, a gyerekek is megilletődöttek és kissé nyűgösek voltak a sok ember között. Valahogy nem így képzeltem… Na mindegy, remélem amikor a csokrok elhervadnak, a sok csoki elfogy és a cserepes virágok is megtalálják a helyüket a lakásban, a mi kis virágainkon keresztül is “illatozik” majd az a szeretet és hála amivel készültek…

Share
Kategória: Kiegészítők Címke: , ,
9 comments on “Ballagási ajándék
 1. Zsoka szerint:

  Nagyon szépek lettek! Bizony, ez sokkal tartósabb, így emlékezetesebb is. 🙂

 2. sz szerint:

  Gyönyörű!! Esküvőre is jó!

 3. e-dit szerint:

  A fehér tényleg nagyon esküvői hangulatú. El is ábrándoztam készítés közben, hogy milyen jó lett volna anno ilyen rózsákkal díszíteni a ruhámat… hát, ez a hajó már elúszott 🙂

 4. bereri szerint:

  Nagyon szépek és a szinek is fantasztikusak.
  Szívesen készítenék én is ilyen rózsákat.
  Kaphatok segítséget?
  Még csak próbálgatom a szárnyaimat, de nagyon lelkes vagyok.

  Előre is köszi

 5. e-dit szerint:

  Még pár nap és végre itt a nyári szabadság. Már beterveztem sok-sok szabásmintát, technikai bemutatót. A rózsák is a listán vannak 🙂 Csak még pici türelem.

 6. Timi szerint:

  Csodaszép és nagyon ötletes! Gratulálok Edit! 🙂 Szuper az egész oldal!

 7. tui szerint:

  nagyon ötletes! mármint a ballagási kitűző, de a többi is! én is hasonlóan éreztem a bölcsdei ballagáson magunkat (eleve milyen hülyeség a bölcsis ballagás, na mindegy), de én is sk dolgokkal készültem. patchwork monogramos pasztellszínű szivecske-kopogtató és sk eperlekvár dukált a gondozóknak. mindannyiuk külön is megköszönte, és érdeklődve kérdezték hogy tényleg saját-e 🙂 gratulálok az oldalhoz!

 8. Hetey Istvánné szerint:

  Nagyon tetszenek a kitűzőrózsák tud nekem valaki segiteni hogy kell csinálni??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

 • 0 regisztrált felhasználó.
 • 4 vendég.