Nadrágok

Ígértem egy sorozatot a gyereknadrágokról, ami ezennel kezdetét is veszi. Elöljáróban néhány idén nyáron készült nadrágot szeretnék megmutatni, amik egyszerű, hosszú szárú nadrág alapszabásmintájának átalakításával készültek. Egy kis nyárbúcsúztató összeállítás ez,  hamarosan melegebb nacikra lesz szükség.

Ez a szabadidő nadrág sötétkék pólóanyagból készült, amit csíkos pánt bevarrásával  igyekeztem feldobni. Az aljába még egy gumiszalagot  tervezek bevarrni.

Ez a rövidnadrág szintén pólóanyagból készült, mégpedig három szín variációjával. Elől két zseb található cikk-cakköltésekkel díszítve. A derekában 4 cm széles gumiszalagot fűztem.

Ez a nadrág a kedvencem. Az alapanyaga egy újrahasznosított férfi ing, melynek becsületén folt esett, mégpedig helyrehozhatatlan. Mivel egyébként nagyon jó kis anyag, sajnáltam kidobni, ezért addig csattogtattam az ecetes ollót, míg ki nem kerekedett belőle egy halásznadrág a kis trónörökösnek.

Szóval én ilyeneket szoktam varrni, és az elkövetkezendőkben arról is szó fog esni, hogy hogyan.  Persze lesznek még más fazonnal, más anyagból készült nadrágok is. Ősz közeledtével egyre inkább a hosszú szárúak kerülnek előtérbe.  Remélem sokan velem tartotok majd. Legközelebb a második képen látható nadrág elkészítéséről hozok képeket, mivel ebben az esetben fotóztam a munkafolyamatot.

Share
Kategória: Gyerekruhák Címke: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 2 vendég.