Mellény maradék anyagokból

Az előző bejegyzésben említettem, hogy maradékanyag apasztás céljából összevarrtam egy halom tréninganyag darabkát. Most mutatom a végeredményt. Szintén maradék barna wellsofttal bélelt, kapucnis, cipzáros mellényke lett belőle a kisfiamnak.

Elégedett vagyok az eredménnyel. Jó meleg ruhadarab kerekedett belőle, csökkent a maradék anyagok halmaza és nőtt a hordható ruhák száma. Tiszta haszon, megérte a fáradságot.

Az elna lockom nagyon nagy segítséget jelent a varrásban. Ha valaki sokat varr ruhaféléket érdemes gyűjtögetni és beruházni egy ilyen szerkezetre. Sokáig vártam rá én is, de nem bántam meg, nagyon szeretem. Nagyságrendekkel meggyorsítja és megkönnyíti a munkát.

Share
Kategória: Foltvarrás/Patchwork, Gyerekruhák Címke: , , , ,
2 comments on “Mellény maradék anyagokból
  1. a Matula ikrek szerint:

    Nagyon jó lett, ezt imádom a patchwork-ben, hogy hasznos, és szép (és mindenképpen egyedi) dolgokat alkothatsz vele maradékokból, szinte haszontalannak látszó darabkákból is. 🙂

  2. Rozy szerint:

    Tényleg nagyon jó lett ez a mellény! Nem is gondoltam volna, mikor láttam a kiindulási alapot az előző bejegyzésben, hogy ilyen szuper lesz a vége. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 5 vendég.