Ezért érdemes

Olyan jó lenne ha csak Textilországgal foglalkozhatnék! A bloggal, a webshoppal és lenne lehetőségem és elegendő időm arra, hogy megvalósíthassam az ötleteimet. Ez egyelőre a fizikai képtelenség kategóriájába tartozik. Néha elbizonytalanodom emiatt, de azért nem adom fel! Bízom benne, hogy előbb utóbb úgy alakulnak a körülmények, hogy az álmom valóra válik.

Amikor ilyen fényképeket kapok, az mindig megmelengeti a szívemet. Ezért érdemes tovább lépni, folytatni akkor is ha fúj a szembeszél… 🙂

Zsóka kislányai annyira aranyosak, és anyukájuk nagyon ügyes, ahogy a mellékelt ábra is mutatja! Ezek a ruhák Textilországból vásárolt anyagokból készültek. Emlékszem, már csomagolni is egy élmény volt, olyan jó ízléssel válogatta össze az anyagokat. Na és a végeredmény…  Gondolnátok, hogy alig egy éve varrogat?

A többi fénykép az őszi pályázatok között található ITT.

Share
Kategória: Gyerekruhák, Sapkák Címke: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az ingyenes szabásminták és varrásleírások eléréséhez regisztráció szükséges. Ha a keresett bejegyzés nem jelenik meg REGISZTRÁLJ, vagy ha már megtetted, JELENTKEZZ BE! FONTOS! Ha regisztrálás nem sikerül, felhasználónévhez és jelszóhoz is azt kell beírni, hogy: wp Ezután lehet regisztrálni saját névvel és jelszóval.

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 4 vendég.