Beagle

Tudom, tudom még az ősz sem érkezett el, pláne messze még a farsang, de ezt meg kell mutatnom. Noémi küldte, aki egy nagyon lelkes, ügyes kezű anyuka. Ilyen remek farsangi jelmezt varrt a kisfiának. Kattints a képre! Érdemes megnézni teljes méretben is.

Igaz, hogy most hivatalosan épp nem aktuális a jelmezbe bújás, de a gyerekeknek nem is kell hozzá hivatalos alkalom. Bármikor szívesen játszanak beöltözőst. A minap az enyémek a szomszéd gyerekekkel együtt előszedték a farsangi ruhákat és úgy flangáltak az udvaron.  Szóval a gyerekek mindig kaphatók egy kis jelmezesdire.  Ez a kis beagle meg olyan cuki, hogy teljesen elolvadtam. Ha a gyerekeim meglátják, nem úszom meg, nekem is kell egy ilyet varrnom vagy inkább kettőt :).

Ha más is kedvet kapna, íme Noémi leírása:

“Most a fiam farsangi jelmezét küldeném el, ez is saját készítésű. Kijelentette, hogy a szomszédban lakó Beagle kutyus szeretne lenni. Így hát nekifogtam:

Polár fehér kezes-lábast készítettem, erre varrtam fel rozsdabarna és fekete polár anyagból foltokat. Elől patenttal záródik. Fülei belül rózsaszín polár, kívül tarka polár anyagból készült, gumiszalagra fűztem fel. A farkincája henger alakú, maradék anyagokkal keményre kitömve. Hogy legyen tartása, ne csak lifegjen utána, a testhez varrás után az egyik foltot úgy varrtam fel a felső részén, hogy a farkincát felhúzza, így négykézláb állva vízszintesen “áll”. Az orra és a bajusza szemceruzával készült.”

Share
Kategória: Gyerekruhák, Játékok Címke: , , ,
One comment on “Beagle
  1. Nagyné Noémi szerint:

    Köszönöm a dícsérő szavakat és a közzétételt :)))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 5 vendég.