Újraindult a webáruház

Több mint fél év szünet után a mai napon újraindult

Textilország méteráru és szabásminta webáruháza.

open

Azok kedvéért akik mostanában találkoztak a bloggal elmondom, hogy a webshopot harmadik gyermekünk születése körüli időszakban bezártuk, mivel nem tudtam annyit foglalkozni vele  amennyit a sikeres működés megkívánt volna. Azóta is folyamatosan jönnek az érdeklődő levelek, ami egy fontos jelzés volt arról, hogy folytatni kell. Az elmúlt időszakban olyan szerencsés fordulatok álltak be, amik szintén az újrakezdés irányába terelgettek.

Egyelőre kisebb választékkal indulunk, de fokozatosan szeretném bővíteni majd a kínálatot. A méltán kedvelt magyar gyártótól származó pólóanyagok és passzék már a kezdetektől kaphatók. A blogon található szabásminták és leírások fokozatosan átkerülnek majd a webáruház ingyenes szabásmintái közé a könnyebb és gyorsabb fellelhetőség érdekében. Némelyek átalakulnak, kibővülnek és megvásárolhatók lesznek, valamint sok új szabásminta is kapható lesz. Mivel az anyagbeszerzéshez szükséges mobilitásom a picúr miatt egy ideig még nem lesz teljes, a megvásárolható szabásmintákra szeretnék nagyobb hangsúlyt helyezni. Hogy milyen ütemben sikerül ezt megvalósítani az a jövő titka. Rengeteg félkész szabásmintám és még több ötletem van, unatkozni biztosan nem fogok. 🙂

Korábban szerettem volna ezeket teljesen ingyenessé tenni, de némelyik szabásminta elkészítése akkora idő és munkabefektetést igényel, hogy minden esetben ezt nem tudom megoldani. A blogon rengeteg hasznos és ingyenes ötlet, tanács, információ összegyűlt az elmúlt években, bőségesen lehet belőlük csemegézni. Ígérem azért bővül majd az ingyenes minták száma is, amennyire a lehetőségek megengedik.

Az igényeknek megfelelően bővítem majd a méteráru kínálatot is. Bátran jelezzétek, ha valamilyen anyagot kerestek, szívesen segítek a beszerzésben.

Szeretettel várok mindenkit a webáruházban!

 

Share
Kategória: Méteráru webáruház, Nincs kategorizálva Címke: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 2 vendég.