Pólók és pólóanyagok felhasználása

Február van. A magam részéről elkezdtem a maradék anyagok felhasználását. A beszámolók is jönnek sorjában. Remélem érkeznek a Textilfaló játékra is pályázatok.

Kinőtt pólókból általában akad otthon jó néhány. Én bevallom a maradék pólóanyagokban sem szenvedek hiányt. A gazigazito.hu oldalon véletlenül bukkantam pár jó ötletre ITT. Kertészeti téma mellett, fotózásról is szól, valamint néhány kreatív ötletnek is helyt ad az oldal.

Felbuzdulva tovább kutakodtam felhasználási ötletek iránt és találtam még jó dolgokat. A képekre kattintva elérhető az eredeti weboldal, többnyire elkészítési útmutatókkal együtt. Remélem hasznosnak találjátok majd. Íme néhány:

Share
Kategória: Alapanyagok, Hasznos tippek, Közlemény és egyéb Címke: , , , , ,
One comment on “Pólók és pólóanyagok felhasználása
  1. almameter szerint:

    Engem is foglalkoztat mostanában az újrahasznosítás, főleg a kinyúlt, megunt, foltos pólóké. Én megszőttem a felhasogatott pólókat.
    (Ha érdekel, a blogomon megnézheted, Rongyszőnyeg megunt pólókból cím alatt .)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az ingyenes szabásminták és varrásleírások eléréséhez regisztráció szükséges. Ha a keresett bejegyzés nem jelenik meg REGISZTRÁLJ, vagy ha már megtetted, JELENTKEZZ BE! FONTOS! Ha regisztrálás nem sikerül, felhasználónévhez és jelszóhoz is azt kell beírni, hogy: wp Ezután lehet regisztrálni saját névvel és jelszóval.

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 2 vendég.