Mostanában

Az utóbbi időben viszonylag sokat varrogattam, a közzététel viszont várat magára. Egyrészt időhiány, másrészt fényképezőgép hiány miatt. Többször is mentegetőztem már a képek minősége okán, sőt sokszor el is ment a kedvem a varrományok fotózásától, annyira elégedetlen voltam a képekkel. Sajnos rossz választásnak bizonyult a gép, hiába kísérleteztünk mindenféle beállításokkal. Most végre lecserélésre került és felcsillant a remény, hogy újra élmény lesz a varrott dolgok és a varrás menetének megörökítése. Az új jövevény még nem érkezett meg, de nagyon várom. Bízom benne, hogy új lendületet ad majd a blog működésének.

Az utóbbi időben főleg babaruhák kerültek ki a varrógép alól. A képek még a sokat szidott, nemszeretem fényképezővel készültek.

Folyamatosan érkeznek érdeklődések a webshop újranyitásával kapcsolatban. Egyelőre nem tudok biztosat mondani. Szeretném folytatni, de jelenleg a kisbaba mellett nem tudom olyan intenzitással csinálni ahogy azt kellene, illene. Vannak más tényezők is amik egyelőre gátat jelentenek. Keresem a megoldást és bízom benne, hogy ha kicsit más formában is, de újra indul majd a bolt a közeljövőben.

Share
Kategória: Babaruhák, Közlemény és egyéb
One comment on “Mostanában
  1. Zsuzsanna Matula szerint:

    Hahó Edit,

    Megvagy még? :o)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 2 vendég.