Irány az ovi

Jövő hét szerdán kezdődik az ovi. Végre valahára tegnap sikerült fényt derítenem arra, hogy mit is kell majd vinnünk, ki lesz az óvónéni, mi lesz a jele a lánykának.  Kiderült az is, hogy ovis zsák nem kell. Illetve lehetne vinni, vannak akik vittek, de mivel nincs elég hely a szekrényben, nem lehet rendesen felakasztani. Más megoldást találtam ki a váltóruhák tárolására. Egy táskaszerű tárolót fogok varrni, már nagyjából meg is van a terv. Ma sikerült vennem anyagot a tárolóhoz, és az ágyneműhöz is. Ami ma nem sikerült viszont, az a blogtalálkozón való részvétel. Nagyon készültem egész héten, de végül úgy alakult, hogy nem tudtam elmenni. Végtelenül sajnálom, jó lett volna. Na mindegy, ami késik… az nem jön időben. 🙂 De nem vagyok ám pesszimista! Majd legközelebb.

Sok varrnivalóm lesz a napokban. Majd hozom a látnivalókat. A beígért nadrág szabásmintákkal tudom kicsit el vagyok maradva, de igyekszem utolérni magamat. Kitartás a várakozóknak!

Share
Kategória: Közlemény és egyéb
2 comments on “Irány az ovi
  1. Ancsika szerint:

    Ne aggódj Edit, szerintem mind belemerültünk az ovi- és sulikezdésbe.
    Én magam elvagyok az eddigi szabásmintával…még nem is szabtam ki az anyagot 🙂

  2. Monaline szerint:

    Sajnálom,hogy nem tudtál eljönni a találkozóra!Nekünk kell oviszsák,így neki kell kezdenem azt is megvarrni,az ágynemű is abból az anyagból lesz.Az a baj,hogy nem tudom még mi lesz a jele a kisasszonynak,óvónéni nem tudta pontosan melyik foglalt az alma vagy a csiga.Vettem a blogtalin egy csigás anyagdarabot,ha az lenne a jele,akkor inkább abból varrnám:)No mjad kiderül!:))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 2 vendég.