Egy elmaradásom

Még november elején egy körkérdést dobtam fel, arra vonatkozóan, hogy miben, hogyan tároljátok a maradék anyagokat. Ígértem egy a válaszolók között kisorsolásra kerülő ajándékot is. Egy kis fotel alakú tűpárnát.  Mindenkinek köszi az ötleteket, részben már sikerült rendet teremtenem a maradékos halom között. Egyelőre színek és anyagfajták szerint szétválogattam és nejlonzacsiba raktam a maradékokat. Legalább már nincs ömlesztve, és könnyebb keresni is közöttük. Van egy nagy kosaram amiben tartom őket. Még alakítok majd a dolgon de már ez is nagy előrelépés. Határidőt nem adtam meg a válaszadásra és mivel most végre elkészült az ajándék így megejtettem a sorsolást is. Bocsánat, hogy ilyen sokára, de jobb később mint soha :). A férjemet kértem fel a sorsolásra, ő választott egy számot 1-7 között.

A nyeremény:

A válaszadók:

 1. Csilla
 2. Monaline
 3. Anikó
 4. Matula ikrek
 5. B Gabi
 6. Jodoga
 7. Leveszy Dia (a facebookon)

És a nyertes:

Jodoga

Gratulálok 🙂

Share
Kategória: Közlemény és egyéb Címke:
4 comments on “Egy elmaradásom
 1. jodoga szerint:

  ÚÚÚÚgy örülök!!!!! Már alig várom! A férjecskédnek adj egy nagy puszit a nevemben! (Azt nem tudná elintézni, hogy a lottón is nyerjek? 🙂 ) Kösziiiiiiiiiii!

 2. e-dit szerint:

  Szívesen :). Küldj a Kapcsolat menün keresztül címet, hogy elküldhessem a fotelkét!

 3. jodoga szerint:

  Szia ! 🙂

  Tegnap megkaptuk a kis fotelkét! Nagy örömet okozott! (És némi családi feszültséget, mivel kétéves lányom rögtön a magáénak érezte: csüccs szép babájé puszi!)
  Tehát szeretném megköszönni a férjednek, amiért engem sorsolt, Neked, hogy ilyen szépet készítettél, a családomnak, a barátaimnak, az ismerőseimnek a támogatásért, a Postának, hogy képes volt elhozni, és az Akadémiának! :-))))

 4. e-dit szerint:

  🙂 Használjátok egészséggel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

 • 0 regisztrált felhasználó.
 • 3 vendég.