BÚÉK 2017

buek2017u

Mindenek előtt nagyon boldog, áldott és sikeres új évet kívánunk mindenkinek!

Az év végi rohanás, karácsonyi sürgés-forgás, eszem-iszom után végre itt az új év, az új kezdet!

Textilország számára kérdőjelekkel indul ez az év és ennek az az oka, hogy nagy változások előtt állunk. Sok kérdés merült fel a múlt év végén a blog és a webáruház sorsával kapcsolatban, amit át kellett gondolni. Nem mondanám, hogy sikerült mindre választ találni.  Őszintén szólva felmerült a befejezés, bezárás lehetősége is. A részletekkel inkább nem fárasztanálak benneteket, majd menet közben mesélek. Most csak a következő lépésig látszik az út.

Annyi biztos, hogy egyelőre folytatódik a blog és még egy ideig üzemel a webáruház is, aztán meglátjuk hogy alakulnak a dolgok.

Tervek szerint lesznek új sorozatok itt a blogon. Szeretnék a kedvezni azoknak akik mostanában kezdtek el a varrás iránt érdeklődni, ezért lesz egy sorozat amiben az alapvető tudnivalókat vesszük majd sorra. A haladóbbakról sem feledkezem meg azért, ígérem nem fognak unatkozni. A webáruházban hamarosan indul egy évkezdő akció és kiárusítás és vannak még tervek a tarsolyban. Remélem ebben az évben is olvastok, követtek majd!

Vágjunk bele idén is! 

ollo1

Share
Kategória: Közlemény és egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 6 vendég.