Anyagbeszerző körút

Bár még tart a nyár, én már készülök az őszre. Kezdődik az ovi, bölcsi, a hosszú nadrágok bokalengetők, a hosszú ujjú felsők, ingek, is összementek a nyár folyamán a szekrényben várakozva. Így megy ez minden évszakváltáskor. Szóval listát írtam, és portyára indultam a belvárosba. Jaj, de régen jutottam már el egyedül shoppingtúrázni! Jó is az ha az ember lánya órákig nézelődhet, válogathat úgy, hogy közben a csemeték nem forgatják fel az üzletet fenekestül, férj nem sürget. Csemetéket lepasszoltam, férj dolgozik. Édes a szabadság, BKV-ra fel!

Előre elterveztem hová megyek és mit szeretnék. Az első boltot a neten néztem ki, nem találtam a megadott címen. Pech. Jártam a körúton az egyik I love textil üzletben. Szép volt, jó volt, olcsó volt. Ki lehet fogni jó dolgokat, de amiket én kerestem azokból nem igazán volt. Kétféle kordbársonyt zsákoltam be. Hiába próbáltam firtatni az anyagok összetételét, megtudtam, hogy sajnos az eladók sem kapnak semmiféle tájékoztatást erről.  Az anyagok többsége műszálas, érezni, látni rajtuk. Gyerekeknek én szívesebben varrok természetes alapanyagokból, de persze ezek drágábbak. Rövidáru üzletekbe is betértem pár dologért.

Jó sokat időztem a Máthé textil üzletben.  Mindent megnéztem. Itt is vettem pár kordot, düftint. Ezekből nadrágokat, ruhákat, ingeket szeretnék majd varrni.  Sajnos nem találtam flanelt, farmert, belül bolyhos szabadidőruha anyagot. 🙁

Még 2-3 helyre el kellett volna mennem, hogy mindent beszerezzek amit szerettem volna. Az idő szűkében többre már nem futotta. Majd legközelebb!

Share
Kategória: Közlemény és egyéb Címke: ,
6 comments on “Anyagbeszerző körút
 1. Perei Viktória szerint:

  Én is a héten voltam ilyen túrán. Szintén szabadidőnadrágnak valót kerestem, szintén a kicsire és a bölcsibe. Az I love textilboltokat körbejártam, de nem volt csak az egyikben ilyen anyag, az is olyan csúnya zöldessárga színben. De ha gondolod megírom neked mailben, hogy melyik I love textil kap először árut.:))

 2. e-dit szerint:

  Rendben! 🙂 Ahol én jártam ott épp sok új áru volt. Legalábbis az volt kiírva.

 3. BGabi szerint:

  Én is mostanában készülök felmenni Budapestre anyagbeszerző körútra.Még nem voltam,úgyhogy netről néztem ki címeket.Kíváncsi vagyok,hányat találok meg belőlük:)

 4. Móni szerint:

  Én is készülök hamarosan ilyen körútra. Viszont az az igazság, hogy előtte szabásmintára lenne szükségem, hogy tudjam, hogy mennyi anyag szükséges. A közeljövőben teszel fel nadrág szabásmintákat? Most lesz kiscsoportos a fiam, s neki szeretnék kezdőként szabadidőt varrni.
  Köszönöm szépen!

  Móni

 5. e-dit szerint:

  Igen, már tervezem egy ideje, hogy lesz egy nadrágos sorozat, szabásmintákkal, leírásokkal. Hamarosan indul!

 6. Natasa Rosztova szerint:

  Legközelebb mész, nekem is szólj plíz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

 • 0 regisztrált felhasználó.
 • 5 vendég.