A cica és a wellsoft

Egyetlen napra cicatulajdonosokká váltunk.

A gyerekek nagyon szeretnének háziállatot, főleg a lánykám rajong a cicákért. Minden vágya egy cica, de hát az ugye nem olyan egyszerű. Mindenesetre egy napra teljesült a kívánsága. Úgy esett, hogy egyik este betévedt az udvarra egy kismacsesz. Volt nyakörve, így a gyerekek körbe kérdezgették a szomszédokat, de senki sem tudta kié lehet. Mivel este is volt, hideg is, a gyerekek is nagyon kérleltek, befogadtuk. Kapott enni, inni és egy fekhelyet is rögtönöztem számára. Itt jön a képbe a wellsoft. A mackóbarna wellsoftból az utolsó métereket hoztam el  a nagykerből. Mivel ez már a végek vége volt egy fél méternyi, össze-vissza szabdalt, gyűrött és rongyos darabról úgy gondoltam épp jó lesz a cicának. Azt a reakciót látnotok kellett volna! Ahogy rátettük a rongyos wellsoftra, hangos dorombolásba kezdett, belebújt és a mancsaival elkezdte dögönyözni a puha anyagot. Teljesen odáig volt. Ez a cica esete a wellsofttal.

A mi esetünk a cicával szomorkás véget ért. Másnap elindultunk, hogy kiplakátoljuk a talált cicáról szóló felhívásunkat a környéken. Miután végeztünk még tettünk egy kört. Az egyik háznál épp kint beszélgettek és  megkérdeztük nem tudják-e ki vesztett el egy kiscicát. Láss csodát épp a gazdit kérdeztük meg, aki nagyon örült, köszönte szépen és már jött is a cicáért,aki előző nap elcsatangolt a kertjükből. A lányom persze rögtön sírva fakadt, de hősiesen ő maga hozta ki és adta vissza a cicát a gazdijának. Emlékül odaadtuk a cicának a wellsoft rongyit is, ha már annyira tetszett neki.

Share
Kategória: Alapanyagok, Közlemény és egyéb Címke: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 1 vendég.