Újra itt

Ritkán jutottam az utóbbi időben blogközelbe. Új posztokat írni, varrni, szabásmintákkal, sőt a webáruházzal foglalkozni se volt időm-erőm. Elmaradt az új anyagok beszerzése és sok minden amit szerettem volna. A Facebookon már fűztem némi magyarázatot a távollétemhez. A fő ok, hogy idén ősszel a munkahelyemen több határidős, teljes embert igénylő feladat is várt rám. Lassan de biztosan egyre kevesebb lesz belőle és decemberre visszatérhetek a kedvenc hobbimhoz. Igazából már attól tartottam, hogy menet közben a kreativitásom is kiveszett, de úgy tűnik mégsem. Ahogy enyhül az iga, úgy térnek vissza az ötletek, tervek. Most épp, mivel nyakunkon a december a karácsony körüli dolgok foglalkoztatnak. Már készült pár dísz a gyerekekkel közösen és kiszabva is várakozik még néhány. Ízelítőül egy kép:

Ha Te is szeretnéd elkészíteni ezeket a hangulatos karácsonyi díszeket Klikk a képre és a szabásmintát máris megvásárolhatod Textilország webáruházában.

Előkerült az évekkel ezelőtt készült adventi naptárunk is. Már tervezem a 24 nap ajándékait, szigorúan cukorka és csokoládé mentesen, viszont annál inkább ötletdúsan és izgalmasan! Édességből úgyis lesz bőven mikulás körül, hiszen kapják a gyerekek a rokonságtól, innen-onnan a “remek” bolti mikicsomagokat, telis-tele nyalókákkal, cukorkákkal, futottak még kategóriás csokikkal. Brrr…

Ha már finomság akkor legyen jó minőségű csokoládé, friss és aszalt gyümölcs, dió, mogyoró, mandula. Az enyémek mellesleg nagyon szeretik az ilyesmit is. Mivel azonban nem írhatom elő az adni szándékozóknak a fentieket és az enyémek is gyerekből vannak, majd szépen beosztjuk a kapott egyebeket (kitart majd húsvétig 🙂 ). Közben titkon reménykedem, hogy nem lesz sok a legsilányabb nyalánkságokból. Na, ez csak egy kis magánvélemény volt, közbevetés gyanánt.

Adventi ötletekről részletesebben a következő bejegyzésekben írok majd. Megmutatom az idén használatos naptárunkat is legközelebb, ami egy régebbi, pár éves darab. Tavalyi ilyen volt, de idén pihenőt kap a változatosság kedvéért:

Share
Kategória: Karácsony Címke:
One comment on “Újra itt
  1. Rozy szerint:

    De jó újra olvasni téged! Ötletesek a karácsonyi díszek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 4 vendég.