Adventi naptár ötletek 2012

Tavaly összegyűjtögettem pár Adventi naptár ötletet, ITT lehet csemegézni. Idén nálunk ez a néhány éve készült fenyő formájú, fiókos naptár lesz használatban:

Akár gyufás skatulyákból is könnyen elkészíthető, bár én bonyolítottam kissé anno és saját kezűleg készítettem a dobozkákat. Hullámkartont, sima fehér kartonpapírt, némi festéket és gyöngyöket használtam fel a készítéshez.  Hát mi tagadás elpepecseltem vele egy darabig, de megérte. Most csak elő kellett venni és máris felvillanyozódtak a gyerekek.

24 nap, 24 kis fiók. Már körvonalazódott az idei terv. Csoki, cukorka helyett egészségesebb finomságokkal és egyéb ötletes apróságokkal készülök. Azonban a kis fiókokba nem sok minden férne, ezért kincses térképeket, találós kérdéseket rejtenek majd, amik elvezetnek az ajándékok rejtekhelyéhez.  A további részletekről folytatás következik a következő bejegyzésekben.

Ha Te is szeretnéd elkészíteni ezeket a hangulatos karácsonyi díszeket Klikk a képre és a szabásmintát máris megvásárolhatod Textilország webáruházában.

 

Share
Kategória: Karácsony Címke: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 9 vendég.