Rongyi

Hát íme az a rongyi amit az előző bejegyzésben mesélt történet ihletésére alkottam. Egy ideig félkészen hevert a varrókosaram alján, mert hiányzott  a kalapja. Most nem rég újra a kezembe került és befejeztem. A fejecskéje csörög, mivel egy gyöngyökkel teli kindertojást varrtam bele. A kezében zörgős nejlon zacsi van, úgyhogy rágcsálás közben hangélményt is szolgáltat. A testének anyaga belül bolyhos halvány rózsaszín pólóanyag. A hátoldalán az anyag bolyhos felét varrtam kívülre, mivel finom puha, simogatni való.  Az elejére virágot applikáltam. Nem tudom mi lesz a sorsa ennek a rongyibabának, az én gyerekeim már nagyok hozzá… Talán egyszer elajándékozom.

Nálunk egy plüsskutya és egy jól kibolyhosodott anyagú macimintás kispárna a favorit. A ti gyerekeiteknek van kedvenc, vigasztaló rongyija vagy játéka?

Share
Kategória: Babajátékok Címke: , ,
One comment on “Rongyi
  1. Ancsika szerint:

    Szia Edit!
    Nos, az én kisfiamnak – 1 éves – is egy ilyenféle rongyija van, pontosabban egy Waldorf manója. Magam varrtam, – ezzel is foglalkozom – ez volt az első manóm és az akkor négy hónapos csöppemnek adtam, miután 2-3 éjjel én aludtam a manóval, hogy jó “anyaillata” legyen. Azóta Manka nélkül nem élet az élet, mindenhová visszük, bármi nyűg gyötri a töpörtyűm, Manka az egyetlen vigasza. Lassan pedig nyugdíjba kell vonulnia, mert kezd megfáradni, egyre elnyűttebb. Nem is tudom, hogy fogjuk pótolni, hisz ez a manócska egyetlen a világon 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 5 vendég.