Tőlem nekem

 

Megboldogult lánykoromban sokat varrtam magamnak. Jobb híján, nagy magányomban. Mióta családom, gyerekeim vannak némiképp háttérbe szorultam e téren. Ha varrásról van szó ők végtelen lehetőséget kínálnak, alig győzöm ruhával a növekedésüket. Nem beszélve a foltokról, szakadásokról… Még az apró-cseprő javítások is sokáig váratnak magukra. Ilyen például drága férjuram szakadt farmerzsebe. Már odáig fajult a halogatásom, hogy beígérte, felrakja ide a blogomba és lebuktat. Na most lebuktattam magam 🙂 Mentségemre szóljon, hogy egyszer már megvarrtam, csak olyan kopott az anyag, hogy újra elszakadt.

Ez most csak egy kis kitérő volt. A lényeg, hogy a hétvégén hosszú-hosszú idő után varrtam magamnak is. Egy felső és egy boleró került ki a gép alól. Zsóka a pofaFüzetBen kérte, hogy mutassam meg.

Na jó, de megígérem nem fogtok gyakran látni. Nem szeretek szerepelni.

Boleró:

Csíkos felső:

Kicsi fiam fotózott. Három éves létére egész ügyes… Nem? 🙂

Egyébként mindkét darab olyan bonyolult szabásmintával rendelkezik, hogy csak na! Nagyjából egy-egy darab téglalapból állnak. Érdekel valakit bővebben?

Share
Kategória: Felnőtt ruhák Címke: , , ,
8 comments on “Tőlem nekem
 1. Zsoka szerint:

  Nagyon jók lettek!A ruhák is meg a fotók is. És Te meg nem akartad feltenni… 😉 Engem érdekelne bővebben is! Mellesleg a legényke elmehet hivatásos fotósnak Te meg modellnek. 😀 Jól összedolgoznátok.:D

 2. e-dit szerint:

  Áááááá, azért az túlzás lenne! Bár a kicsi nagyon vonzódik a fényképgéphez. Egyet már el is pusztított, lerántotta a szekrényről még tavaly. Totálkáros lett. De hát valahol el kell kezdeni 🙂 A kezébe nem nagyon merem adni a gépet. Most úgy csináltuk, hogy leraktuk a gépet a teraszra és csak a gombot kellett megnyomnia 🙂

 3. Edit szerint:

  Szia!
  Engem érdekelne a szabásminta, bár látom… Sőt a többi ötleted is nagyon tetszik. 🙂

 4. zitababy szerint:

  Szia!

  Engem is érdekelnének a szabásminták, nagyon jó az oldalad, tele remek ötletekkel! Varrjál sok szépet mindannyiunk örömére!

 5. heidy3 szerint:

  Szia!

  Nagyon jók a ruháid. 🙂 Érdekelnének a szabásminták, főleg a boleró mintája, mert abba elsőre beleszerettem. 🙂

 6. e-dit szerint:

  A webshopban megvásárolható a boleró szabásmintája.
  http://textilorszag.hu/webshop/bolero-keszitese-lepesrol-lepesre

 7. cinkapanna szerint:

  Miskolcon nem lehet kapni tisztességes lenvászon anyagot! A múlt héten teljes bóvlit akartak rám sózni. Merre induljak anyagért? Ha valaki tud segítsen.

 8. anna2005 szerint:

  Érdeklődni szeretnék hogy a regisztráció során kapott jelszóval miért nem tudok belépni az oldalra?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

 • 0 regisztrált felhasználó.
 • 5 vendég.