Tavaszi gardróbfrissítés – kis fekete ruha

Ez most egy igen aktuális téma. Én már túl is vagyok a nagy tavaszi gardróbrendezésen. Ment aminek mennie kellett, kíméletlen voltam. A gyerekek nőnek mint a gomba, úgyhogy az ő ruháik folyamatos karbantartást igényelnek, de most eljött az ideje, hogy a saját ruhatáramat is gatyába rázzam. Kutakodtam a témában sokfelé és arra jutottam, hogy bizony hiányzik jó pár alapdarab a szekrényemből. Pár kiló is leugrott az utóbbi hónapokban, úgyhogy mindenképp kell néhány új darab. Bevallom, hogy nem igazán szeretek ruhák után kajtatni a boltokban. Általában sem időm, sem kedvem nincsen órákig próbálgatni, keresgélni. Ha még a gyerekek is ott vannak, akkor pedig szinte lehetetlen küldetés. Most céltudatosan igyekszem beszerezni a ruhatáramból hiányzó alapdarabokat. Eltökéltem, hogy jó néhányat magam varrok.

Textilország anyagai közül a fekete passzéra esett a választásom, amiből egy fekete pólóruhát kanyarítok. Jól kihasználható, csinosan vagy lazábban is hordható darab lesz belőle. Mint tudjuk a kis fekete ruha alapdarab mióta Coco Chanell feltalálta. Minden testalkatra megtalálható a megfelelő fazon ami biztosan jól áll. Én egy egyszerű, térdig érő pólóruhát varrok. Olyasmit ami itt az alábbi képen is látható. Hozom majd a beszámolót róla.

 

forrás: popularimg.com

Share
Kategória: Felnőtt ruhák Címke: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 4 vendég.