Tavaszi ajtódísz

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem így március elején már nagyon hiányoznak a színek, virágok, tavaszi illatok. A napokban textilek és egyéb kreatív alapanyagaim rendezése közben találtam egy szalmakoszorút, el is határoztam, hogy színes tavaszi ajtódísz lesz belőle hamarosan. Egyébként ilyen koszorú alapot október vége felé érdemes venni a multiknál, amikor a Mindenszentek kapcsán bőven van belőlük választék. Hirtelen felindulásból vettem egy kis művirág csokrot is nemrég, ugyan nem igazi de legalább színes. Ezeken kívül már csak egy-két apróságra volt szükség a tavaszi koszorúhoz.

IMG_0142

A szalmakoszorú csinosítására csíkokra vágott zsákvászont használtam. Egyszerűen körbetekergettem a koszorút és néhány helyen ragasztópisztollyal rögzítettem a vászont. Közben előkerült ez a kis nyuszkó, ami tavaly a tűnemezelés iránti hirtelen fellángolásomból született.

IMG_0148

Nem akartam fixen ragasztani, ezért a nyuszkót inkább pár öltéssel rávarrtam a koszorúra.

IMG_0149

Ezután a művirágokat egy csípőfogóval levagdostam és ragasztópisztollyal rögzítettem .

IMG_0151

Ezzel el is készült a tavaszi ajtódísz. Készíts Te is hasonlót! Csupán egy koszorú alap, textil, valamilyen művirág, egy kis plüssfigura és ragasztó szükséges hozzá.

IMG_0153

IMG_0154

Share
Kategória: Dekoráció Címke: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*


*

Katalógus

Finomságok tűvel és cérnával

Facebook

Bejelentkezés

Ingyenes szabásminták

Az oldalon található szabásmintákat és varrásleírásokat ingyenesen letöltheted, saját célra használhatod. Üzleti célra NE használd!

Címkék

Archív témák

Online látogatók

  • 0 regisztrált felhasználó.
  • 3 vendég.